Vergaderen

Onder het groene grasdak van Huis Lumen kan je inspirerend en ongestoord vergaderen. De lange boomstamtafel biedt plaats aan 10 personen. Vanuit de grote ramen kijk je prachtig uit op al het groen. Met lekker weer neem je buiten plaats aan de picknicktafel. Of toch op de steiger met de voeten in de zwemvijver? De ruimte is vrij in te delen door de verplaatsbare meubels. Wil je in een kring zitten, dat kan dus ook!
Je kan ook een dagje ‘thuis’werken in Huis Lumen. Alle ruimte voor jezelf, uitzicht, koffie erbij, tussen de middag een korte wandeling. Ideaal voor een klus achter de pc of een dagje met videocalls.

Heb je interesse om jouw bijeenkomst in Huis Lumen te houden? Hieronder vind je een indicatie van de tarieven (alle ex BTW). Graag hebben we even contact over specifieke wensen en mogelijkheden. Dan maken we graag een aanbod op maat!

Zaalhuur

De zaalhuur is inclusief onbeperkt koffie, espresso, cappuccino en thee. De koffie tap je uit de Jura-machine. Verse muntthee komt uit de tuin. We zorgen voor genoeg lekkere koekjes van de Driekant en/of bakkerij van Rooijen uit Zutphen. En de fruitmand is gevuld.

In en rondom Huis Lumen is er wifi. De beamer en flipover zijn vrij te gebruiken.

Tarieven
Dagtarief 5-10 personen: € 400
‘thuis’werken: € 40 per dagdeel (inclusief koffie en thee, het overige verzorg je zelf).

Eten & drinken

Voor lunch of diner werken wij samen met verschillende cateraars. Kokkie Anoukie maakt de heerlijkste hartige taarten, salades, soepen en meer…  Delicatessa is gespecialiseerd in de vegetarische keuken en dat op een heel originele en smakelijke wijze. De invulling van lunch of diner is in overleg.
Zowel Anouk als Tessa werken met verse ingrediënten, zo veel mogelijk biologisch en gevarieerd. Heb je dieetwensen of een allergie, geef het aan, dan zorgt Anouk of Tessa voor een alternatief.
Proef het bij ons in Huis Lumen!

Kosten
indicatie tarief lunch pp: € 15 (inclusief fruit, zuivel en sap)
indicatie tarief diner pp: € 20,00 (inclusief een glaasje wijn of sap)

In overleg kunnen we ook zorgen voor taart bij de koffie. Bijvoorbeeld een limoen-cheesecake?

Wil je de dag graag afsluiten met een borrel? Wij schenken graag de biologische wijn van de Zutphense wijnhandel Neleman, leggen het bier en sap koud en zorgen voor hartigheden.

Tarief borrel pp: € 7,50