De plek voor een fotoshoot

Voor een productpresentatie of filmopname kan Huis Lumen een perfecte uitvalsbasis zijn. Het moderne gebouw is onder architectuur ontworpen met vele bijzondere details. De ene zijde is vol glas met uitzicht op het groen, de andere zijde is van donker hout voor een meer intieme sfeer. De zwemvijver en de tuin staan ook ter beschikking met in elk jaargetijde haar bijzonderheden. IJs op de vijver, bloesem in de appelbomen, een wei vol margrieten.

Huis Lumen was in het voorjaar 2018 decor voor een fotoshoot van de Arli Group. Voor de promotie van een nieuw biologisch textielmerk zochten zij via locatiescout Mucking Afazing een locatie waarin de sfeer van ecologie & design naar voren kwam. En dat werd Huis Lumen. Klik hier om het resultaat te zien in het magazine.

Zelf ben ik al jaren fan van Weltevree. Hoe leuk is het dan dat zij onze locatie uitkiezen voor een fotoshoot. Hond Zyf en de kip mochten nog figureren. Het magazine kan je hier bekijken. Locatiebureau Mucking Afazing deed de bemiddeling.

Radijs Conceptstore weet Huis Lumen ook te vinden. Een perfecte match met hun producten, van kleding tot verzorgingsproducten tot woonaccessoires. De winkel vind je aan de Laarstraat in Zutphen of online door hier te klikken.

Via locatiebureau Suus Regelt maakte het team van Maximavida een fotoshoot voor de buitenmeubelen die zij verkopen in hun webshop en via verkoopkanalen als fonq.nl. Verschillende hoeken van Huis Lumen, boomgaard, schuur en zwemvijver zijn hiervoor ingezet.

Ook interesse voor een fotoshoot, neem dan contact op voor de mogelijkheden en kosten.